Vi har tatt en titt på den oppkommende filmen «Now You See Me» med blant annet Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Morgan Freeman og Michael Caine som handler om en gjeng illusjonister som raner banker mens de selv er på scenen. 

Historien går rundt en gjeng illusjonister som sier klart og tydelig ifra når de er på scenen at de skal stjele en bank i Paris. Sekunder sendere så regner det penger ned fra taket til de mange tusen i publikum. Man skulle tro at jobben til FBI skulle være ganske enkel når skurkene sier hva de gjør før de gjør sin kriminelle handling? Det er den ikke når de ikke har peiling på hvordan noe av det ble utført. For de som har fulgt med på Filmbloggen vet at Morgan Freeman og Michael Caine er to av de gutta jeg har mest respekt for i hele Hollywood. De to sammen med Jesse Eisenberg, som spiller i en rekke gode komedier og som også hadde en vanvittig god prestasjon i The Social Network, Mark Ruffalo og Woody Harrelsen som begge er solide skuespillere bør utgjør en god thriller.

Filmen er regissert av Louis Leterrier som ikke er et kjempekjent navn, men står bak fem nokså solide filmer. Leterrier har regissert Transporter 1 og 2, Danny the Dog, Clash of the Titans og The Incredible Hulk. Så jeg vil anta at vi får en hel haug med gode actionscener i. Hans fem forrige filmer manglet i hvert fall ikke det, men mannen har jo heller ikke jobbet med en så sinnsykt bra rolleliste før. Dette blir spennende.

Etter traileren å dømme så kan det nesten se ut at vi kan få en av de beste tyverifilmene siden Snatch og Oceans Eleven, som kom i 2000 og 2001. Må mildt sagt si at mine forventninger er skyhøye og at jeg har ståltrua.

Ingen norsk premieredato er satt, men filmen kommer på amerikanske kinoer 7. juni. Se trailer under: