Den åttende sesongen av House blir den siste, for en av Fox sine største suksesser.

House er en dramaserie som omhandler den geniale drittsekken dr. Gregory House (Hugh Laurie). Serien startet tilbake i november 2004 og ble møtt med ekstremt lave seertall. Men serien vokste og ble en av de største skriptede suksessene til Fox. Dessverre har serien blitt dyrere og dyrere å produsere og det sammen med høyere lisenser (førte nesten til en kanselleringen av serien etter sesong 7) og lavere seertall har ført til at House nå gir seg.

Seriens produsenter David Shore, Katie Jacobs og Hugh Laurie sier i en pressemelding at de selvfølgelig synes det er vondt å måtte avslutte. – House har underholdt og fascinert husholdninger verden over og  vi har vist at det er en appetitt for et drama om noe annet enn pene og pistoler. Vi produsenter har alltid forestilt oss House som en gåtefull type som ikke hadde vært den siste til å forlate en fest. Så hvor mye bedre er det ikke å slutte før musikken stopper? Vi har i alle fall litt håp og mystikk i luften, sier seriens produsenter i en pressemelding.

– Hvis serien skulle fortsette å leve et eller annet sted, med noen, som et godt minne, da er det noe vi vil være stolt over for alltid.

Seriens siste episode blir å se på amerikanske tv-skjermer i april 2012 og det blir seriens 177. episode fordelt på åtte sesonger. Hva er ditt favoritt øyeblikk?